Hotelurile si pensiunile montane - noile oportunitati turistice scoase la lumina de pandemie. Scurt ghid pentru investitiile avantajoase (OPEN HOUSE in curand)

Hotelurile si pensiunile montane noile

Hotelurile si pensiunile montane - noile oportunitati turistice scoase la lumina de pandemie. Scurt...


Un business la inaltime sub panorama infinita a naturii, sanatatea pe care aerul montan o promite, apusul, rasaritul. Desigur, pentru multi investitori ar putea fi unele dintre aspectele care ii pot conduce spre o investitie intr-un business turistic. Cu toate acestea, singurele motive care conduc spre decizia unei investitii in domeniul ospitalitatii ar trebui sa fie rationamentele pragmatice bazate pe cifre, analize si o cota scazuta a riscului de investitie - pe scurt, singurele argumente ce cladesc business-urile profitabile.


Care sunt oportunitatile momentului?


Recunoscand potentialul turismului montan si starea actuala a pietei, am identificat o serie de oportunitati ale pietei.


Printre acestea se numara un& hotel de 21 de camere, complet renovat, mobilat si utilat, situat in statiunea Busteni.& Hotelul& este pozitionat in Cartierul Poiana Tapului, iar& pretul este de 1.249.996 de euro.


Avantajul pe care il ofera investitia din Valea Prahovei este potentialul ridicat al locatiei cat si posibilitatea vizionarii locatiei in cadrul unui eveniment& OPEN HOUSE organizat sambata, 13 noiembrie, intre orele 10:00 - 16:00.


Hotelul dispune de& acces la toate activitatile montane& (schi - Partia Calinderu, teleferic spre Babele, Sfinxul si Crucea Caraiman, drumetii, relaxare, etc.) si& obiective turistice& (Castelul Cantacuzino, Castelul Peles precum si Casa Memoriala George Enescu). De asemenea, acesta mai dispune de un restaurant cu o capacitatea de 50 de persoane si o parcare proprie, in curte, pentru 12 masini precum si un spatiu de parcare in fata hotelului pentru inca 15 masini.


Mai multe informatii aici.


Hotel Valea Prahovei, Busteni

O alta oportunitate este& Complexul turistic Panicel,& cu o capacitate de 65 de camere, la& pretul de 4.500.000 de euro.& Pozitionarea sa strategica, la doar 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov, fac din hotel o atractie turistica incontestabila si o afacere cu perspective de viitor. In plus, alte avantaje ale& Complexului turistic Panicel& ar fi lacul artificial plin cu pesti, si posibilitatile organizarii unor activitati recreative: plimbari cu trasura, cursuri de echitatie cu un personal autorizat, spatii de joaca pentru copii. De asemenea& complexul beneficiaza de toate facilitatile pentru activitatile de team-building-uri& oferite de companiile multinationle.


Mai multe informatii aici.


Complexului turistic Panicel

Cea de-a treia oportunitate& identificata in peisajul montan este situata& in zona centrala a statiunii Predeal& si este un complex cu o panorama uluitoare spre Valea Timisului.


Incadrat de masivele muntoase Piatra Mare si Postavarul, complexul este localizat& vis-a-vis de vila de protocol a presedintelui Romaniei. & Este vorba despre un resort format din doua vile cu suprafete utile de 314 mp fiecare si una cu o suprafata de 176 mp utili. De asemenea, complexul mai dispune si de un restaurant cu sala de evenimente, sau sala de conferinte in suprafata de 200 mp.


Complexul se vinde la& pretul de 1.600.000 de euro, impreuna cu societatea comerciala care il detine si cu un proiect de inca o cladire hoteliera cu 70 de spatii de cazare. Oferta mai vine cu posibilitatea de a accesa fonduri europene in valoare de 3 milioane de euro.


Mai multe informatii aici.


Complex Hotelier in Predeal, zona Cioplea

A patra& oportunitate& am localizat-o la 1,5 km distanta de Castelul Bran. Este vorba despre un complex hotelier ce reprezinta de fapt, o afacere de familie.& Complexul& este situat pe un teren cu suprafata de 4400 mp si este format din doua cladiri. Prima constructie este o cladire cu destinatie de pensiune, pe 3 nivele, cu un total de 12 camere. A doua constructie este dispusa pe cinci nivele si este formata dintr-un restaurant cu o suprafata utila de 435 mp, o bucatarie recent renovata si dotata cu utilaje performante de capacitate mare, si 26 de camere cu bai individuale.& Pretul complexului este de 1.500.000 de euro.


Mai multe detalii& aici.


Comments