INAUGURARE Joi, 28 octombrie, se deschide

INAUGURARE – Joi, 28 octombrie, se deschide Baia Mare Shopping Park, noul retail park din municipiu,...

BAIA MARE SHOPPING PARK. Joi, 28 octombrie 2021, se deschide Baia Mare Shopping Park, noul retail park din municipiul resedinta de judet. Inaugurarea are loc la mai putin de o luna de la deschiderea primului magazin (Lidl) din centrul comercial amplasat pe locul fostei fabrici de mobila Mobam (Bulevardul Unirii nr. 21) si in urma unei investitii estimata de 2mnews la 14 milioane de euro (cu tot cu achizitia terenului) a dezvoltatorului belgian Mitiska REIM.

&

Investitia a fost derulata/gestionata prin Avocado Development SRL, sucursala Square 7 Properties (administrator de proprietati, active si facilitati care opereaza in Europa de Sud si Central-Estica in numele investitorului belgian). Intreagul proiect a fost finalizat in mai putin de 9 luni de munca efectiva, fiind inceput in februarie 2021 de antreprenorul general CVS Construst SRL, firma timiseana controlata de Silviu Morutan si Vasile Cristian Ciocoi – partea de demolari/pregatire a terenului a fost realizata de subcontractorul clujean Kety Group, firma controlata de Bogdan Darius Bere, iar pe partea de construire efectiva principalul subcontractor a fost firma locala Taffo, controlata de inginerii de structuri Mihai Filip si Remus Adrian Fodor.

&

Baia Mare Shopping Park are in componenta urmatoarele 13 magazine: Kaufland, Lidl, Altex, Super Zoo, C&A, DM, Xpress, Sportisimo, Kik, Pepco, JYSK, Sinsay, Numero Uno.

Catalin VISCHI

Comments