INCIDENT LA CONCERT – Artistii de la Carla's Dreams au anulat reprezentatia din cauza unui tanar

INCIDENT LA CONCERT – Artistii de la Carla's Dreams au anulat reprezentatia din cauza unui tanar

INCIDENT LA CONCERT. Foarte așteptați la Târgoviște, membrii formației Carla’s Dreams au oprit concertul și au plecat de pe scenă. Asta după ce un tânăr s-a apropiat pe scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele.

Cântărețul s-a plecat, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului. A părăsit apoi scena spunând „Vă mulțumim mult!”

Incidentul a fost explicat și de reprezentanții clubului Belvedere, unde fusese invitată trupa.

NOUTATE X FACTOR – Vezi aici cine se va alătura juriului în sezonul următor

„Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși, acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură”, comportamentul de…nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști”, au explicat reprezentanții clubului, scrie gazetadambovitei.ro.

REACŢIE – Ce declară membrii trupei Carla’s Dreams, după ce un jurnalist le-a dezvăluit identitatea
Conform reprezentaților clubului, Carla’s Dreams va reveni în concret la Târgoviște, iar bilete rămân valabile.

Însă cei care nu doresc să mai participe, își vor recupera banii.

În mai 2016, Carla’s Dreams a oprit un concert la Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii. Trupa a spus atunci că spațiul este total nepotrivit atât pentru spectatori, cât și pentru ei, și i-a rugat să iasă în ordine pentru a nu se crea probleme.

Sursa info

Comments