Infiorator! O fetita de 6 ani din Valu lui Traian, strivita de o remorca. Soferul nu avea permis

Infiorator O fetita de 6 ani din Valu lui

Infiorator! O fetita de 6 ani din Valu lui Traian, strivita de o remorca. Soferul nu avea permis

Un accident rutier groaznic s-a petrecut în localitatea constănţeană Valu lui Traian.

O fetiţă de şase ani a rămas fără picioare, de la nivelul coapselor, după ce a fost strivită de o remorcă. Copila îşi plimba fratele de 7 luni cu un carucior atunci când tragedia a avut loc. Atât medicii cât şi i pompierii ISU “Dobrogea” au fost solicitaţi să intervină. Mama celor copii a fost preluată cu stare de şoc, la spital, alături de fetiţa a cărei picioare au fost amputate.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, care se afla la volanul tractorului, nu avea permis de conducere. Acesta a condus utilitara, cu o remorcă, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, dinspre strada Mureșului către strada Dreptății și ajungând în dreptul unui imobil.  Din cauza unor defectiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două minore, de 6 și 11 ani și un nou-născut, de 7 luni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 6 ani și vătămarea corporală ușoară a nou-născutului. Polițiștii au deschis o anchetă, întocmind dosar de cercetare penală, scrie cugetliber.ro.   (Sursa foto Cuget Liber)
 

Articole recomandate

Comments