INFRACTOR Tanar din Baia Sprie retinut de

INFRACTOR - Tanar din Baia Sprie retinut de politisti

INFRACTOR Un tânăr din Baia Sprie care nu deţine permis de conducere, a sustras un autovehicul, după care a provocat un accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale  cu privire la furtul unui autoturism au dus la identificarea unui tânăr de 19 ani din Baia Sprie, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieşi că tânărul, care nu deţine permis de conducere, prin folosirea de chei potrivite, a sustras autoturismul de pe strada Moldovei din municipiul Baia Mare. Apoi  a provocat un accident de circulaţie şi a abandonat autoturismul avariat pe strada Monetăriei din municipiu.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi părăsirea locului accidentului.

ActualMM

Comments