Instalarea lui Ilie Nastase pe banca

Instalarea lui Ilie Nastase pe banca nationalei de Fed Cup, CONTESTATA: ,,Acest meci nu s-a pierdut...

Fosta tenismenă Ruxandra Dragomir contestă venirea lui Ilie Năstase la naționala României de Fed Cup, considerând că acest lucru „a fost o greșeală”. „Am văzut meciul Soranei, unul echilibrat, dar așa cum a câștigat belgianca putea să câștige și ea. Îmi pare tare rău pentru că nu a fost ea cea care să se bucure la final. Eu am antrenat această echipă și știu ce pot aceste fete, chiar dacă atunci erau la început de carieră.

Cred că acest meci s-a pierdut, dar nu neapărat din cauza jucătoarelor! Nu mă surprinde că nu s-a mizat pe Irina Begu la simplu, în prima zi. Cred că aducerea lui Ilie Năstase a fost o mutare greșită. Alina Tecșor era un mediator între jucătoare și conducerea federației și persoana care le cunoaște foarte bine pe fete”, a spus Ruxandra Dragomir, fosta ocupantă a locului 15 WTA, pentru radio Sport Total FM.

Astăzi au loc ultimele meciuri la Sala Polivalentă din Capitală. Începând cu ora 13:00, Monica Niculescu o înfruntă în primul meci pe Wickmayer, apoi Sorana Cîrstea joacă împotriva lui Kirsten Flipkens, iar ultimul meci, la dublu, va aduce față în față perechile Begu/Țig și Mertens/Zanevska.

Comments