INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2: Vad o societate mai captiva decat la Rahova. Oamenii nu mai au incredere. Romania rateaza sansa dupa sansa - VIDEO

INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2

INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2: Vad o societate mai captiva decat la Rahova. Oamenii nu...

,,Eu, de un an de zile, eu am vazut si vad o societate mai captiva decat sunt eu aici. Societate captiva unei manipulari incredibile! Din pacate, din pacate, asta se intampla, si nu e decat inceputul raului.

Nu-mi place sa prevestesc. Niciodata nu mi-a placut sa prevestesc ceva rau, dar este doar inceputul raului.

O sa vina toamna, iarna.

Din ce aud, din ce in ce mai putini oameni au incredere in faptul ca va fi mai bine sau au incredere in ceva masuri pe care sa le ia puterea actuala", a declarat Liviu Dragnea in partea a doua a interviului difuzat vineri de Realitatea PLUS.

Fostul lider PSD nu ii iarta pe fostii sai colegi si acuza actuala conducere a partidului ca este foarte slaba.

,,N-au incredere nici in Opozitie ca alternativa, pentru ca, din pacate, numai din ceea ce-mi spui tu, poate un partid cu asemenea framantari interne n-are cum sa mai aiba coerenta, sa aiba vreo voce articulata sau... Daca ei nu au avut nici macar puterea sa respinga niste minciuni...", a spus Dragnea.

Acesta critica din nou masurile guvernantilor din ultimul an si vorbeste despre efectele economice si sociale ale pandemiei de coronavirus

Liviu Dragnea considera ca ,,Romania rateaza sansa dupa sansa. Nu se stie ce se intampla cu COVID-ul, nu stie nimeni. Aud tot felul de zvonuri care sunt date ori intentionat, ori pur si simplu ca vin informatii de afara, din interior. Habar n-am! Cert este ca se pare ca nu va fi bine, nu ma refer aici la pandemie, ne-pandemie, ci din punct de vedere economic si social. Asta e! Pana la urma sa vedem ce se intampla", a mai spus Liviu Dragnea in a doua parte a interviului acordat, in exclusivitate, Ancai Alexandrescu, si difuzat, vineri, la Realitatea PLUS.

Comments