Ionel Ganea a ramas fara permis de conducere: Nu a oprit la semnalul politistilor si nu avea documen...

"La data de 22 martie a.c., in jurul orei 21:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere aflati in proximitatea stadionului National Arena pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta rutiera precum si fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul caruia se afla un barbat. Conducatorul autovehicului nu a respectat semnalele politistului rutier continuandu-si deplasarea.

In acest context, initial, politistii i-au solicitat prin intermediul statiei de amplificare sa opreasca, iar ulterior, pentru ca nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducatorului si conducerea acestuia la sediul Brigazii Rutiere, pentru stabilirea situatiei de fapt", se arata in comunicatul Brigazii Rutiere.

Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ, se mentioneaza in comunicat.

Brigada Rutiera a precizat ca persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor si indicatiilor politistului rutier, precum si pentru lipsa documentelor prevazute de legislatia rutiera in vigoare, fiind dispusa totodata si masura suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile.

Fostul international Ionel Ganea a fost urcat intr-o masina a Politiei, cu cateva zeci de minute inaintea meciului amical al nationalei Romaniei cu Irlanda de Nord.

Comments