Irina, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, a ajuns in Romania. Tatal ei a asteptat-o la...


Irina Columbeanu a ajuns, in seara de sambata spre duminica, in Romania, iar tatal ei a asteptat-o nerabdator la aeroport. De altfel, recent, fostul afacerist, care locuieste in prezent intr-un azil, a declarat ca asteapta nerabdator sa isi stranga in brate fiica.


Fiica lui Irinel Columbeanu a revenit in Romania, pentru a petrece mai mult timp cu tatal ei, pe care nu l-a mai vazut de ceva vreme, anunta Wowbiz.ro.


Irinuca este prima data in tara, dupa ce, in 2018, s-a mutat in America alaturi de mama ei. A ales sa traiasca peste Ocean, pentru a-si face un viitor asa cum isi doreste.


Irina are 16 ani si este implicata in multe activitati de succes in Statele Unite ale Americii. Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor a aparut chiar si in presa din Malibu.


In ultimii ani, Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn. De la luxul de la Izvorani, fostul milionar a ajuns sa locuiasca intr-un apartament din Bucuresti, iar mai apoi la centrul pentru seniori din Snagov. In toamna anului trecut, vestea ca Irinel Columbeanu ajunsese la azil i-a luat pe toti prin surprindere.


Fostul sot al Monicai Gabor este mandru de fiica lui, care il si ajuta financiar. Irinel sustine ca fiica lui castiga foarte bine lucrand la un restaurant din Malibu si ca si-a achizitionat singura si o masina. ,,Irina e independenta. Asa si-a dorit ea. Si-a luat singura masina, are economii si pentru cand va ajunge la colegiu si ma ajuta financiar. Va lucra in continuare la restaurantul acela italienesc, pana va merge la facultate. N-are de ce sa-mi fie teama ca lucreaza acolo, in America e ceva sigur, nu-i ca-n Romania. Sunt extrem de mandru de ea", a spus recent Irinel Columbeanu.


Comments