ISI FACE BAGAJELE - Prima mare companie care paraseste Marea Britanie dupa Brexit

ISI FACE BAGAJELE - Prima mare companie care paraseste Marea Britanie dupa Brexit

Marea Britanie are mari probleme după ce s-a votat ieşirea din Uniunea Europeană. O companie foarte mare a decis să plece din Regatul Unit.

Unul dintre cele mai mari magazine de produse cosmetice a anunțat că va părăsi Anglia, după BREXIT. Astfel, brandul Lush din UK își mută cea mai mare parte a producției în Germania. Mark Constantine, fondatorul și directorul executiv al lanțului de magazine Lush, a confirmat faptul că va pleca din Regat, după ce britanicii au decis să iasă din Uniunea Europeană. Conform Metro, Lush a angajat peste 1400 de persoane în orașul britanic Poole, dar cei mai mulți dintre ei nu sunt cetățeni britanici.

Fondatorul companiei a declarat că rezultatele referendumului de la finalul lunii iunie arată că cetățenii străini nu sunt doriți în acea zonă, ținând cont ca 58% dintre britancii din Poole au votat pro-BREXIT. Astfel, pentru că jumătate din personalul Lush din Marea Britanie este format din cetățeni imigranți, președintele companiei a fost nevoit să ia aceasta decizie.

„Toți acești oameni au descoperit acum că nu sunt doriți în Poole, pentru că cei de aici au votat împotriva lor. Noi avem suficient profit, ne putem muta producția în altă țară din Europa și tot vom fi la fel de aglomerați ca la Crăciun” a declarat Constantine. „Noi am decis încă de anul trecut să ne deschidem încă o fabrică în Germania, pentru că toți erau confuzi cu privire la Brexit. Nimeni nu avea răspunsuri la întrebările noastre” a mai spus acesta. Producția din Marea Britanie asigură vânzările de pe jumătate din glob ale produselor Lush, anunţă ProTV.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments