Isterie la ,,Romanii au talent" creata de revenirea unui concurent. Barbatul a reusit sa sparga si o camera cu capul: ,,Am facut ravagii!" VIDEO

Isterie la ,,Romanii au talent" creata de

Isterie la ,,Romanii au talent" creata de revenirea unui concurent. Barbatul a reusit sa sparga si o...

Viorel Stănescu, de profesie agent de pază, este unul dintre românii insistenţi şi a revenit pentru a cincea oară la emisiunea de la Pro TV. 

„A trecut un an de când nu ne-am văzut. Aveţi un coleg nou şi mă bucur foarte mult. Am venit să-mi fac imaginea mea“, a spus concurentul, care a declarat şi că el ar merita să fie în locul lui Mihai Petre la masa juriului „Românii au talent“. 

„Îi voi da pe spate pe toţi. Voi face spectacol“, a promis Viorel Stănescu înainte de a urca pe scenă. Într-adevăr, bărbatul a creat o adevărată isterie cu melodiile din repertoriul celebrei formaţii Modern Talking, iar Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, precum şi mai mulţi spectatori au dansat alături de el pe scenă. 

Din cauza entuziasmului greu de stăpânit, probabil, concurentul a reuşit să-şi izbească capul de o cameră de filmat atât de puternic încât a spart-o. Nimic grav însă. Oamenii s-au amuzat teribil.

Efortul a meritat, căci bărbatul a obţinut maximul de voturi şi a smuls şi titlul de „plăcerea vinovată“ a lui Mihai Petre. „Nu pot să fiu decât foarte sincer cu tine şi să-ţi spun că eşti plăcerea mea vinovată din sezonul ăsta“, i-a mărturisit dansatorul. 

„Am făcut ravagii. Nu mă aşteptam la Mihai Petre. E cel mai frumos moment din viaţa mea“, a mărturisit în culise Viorel Stănescu.  

„Viorel este un alt om minunat care iubeşte scena, exact aşa cum o iubeşte şi Sebastian, cum o iubeşte şi Gigel, şi Tarky, şi, în esenţă, sunt nişte oameni buni şi cu cât se gândesc doar la bucuria de a fi pe scenă, cu atât vor fi mai fericiţi. Nu e vorba de cât de bine dansezi, de ce voce ai, convinge-mă că îţi place pe scenă“, a motivat Andi Moisescu alegerea de a-l trimite mai departe pe Viorel Stănescu. 

.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments