Jens Stoltenberg si oficiali din Ucraina vin la reuniunea NATO de la Bucuresti - Moment-cheie pentru Romania

Jens Stoltenberg si oficiali din Ucraina vin

Jens Stoltenberg si oficiali din Ucraina vin la reuniunea NATO de la Bucuresti - Moment-cheie pentru...

Romania va organiza prima ministeriala NATO, la sfarsitul lunii noiembrie. Evenimentul va avea loc in prezenta lui Jens Stoltenberg - secretarul general al NATO si a unor oficiali din Ucraina. Aceasta este cea mai importanta reuniune in contextul actual, cu razboi la granita. Romania a mai gazduit o intalnire cu impact asemanator in anul 2008: summitul formal al NATO.

Potrivit unui comunicat transmis presei, inaltul oficial va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Romaniei (in jurul orei 17,00) si va face declaratii de presa alaturi de ministrul roman al Afacerilor Externe (aproximativ ora 17,35).

In cursul zilei de marti, conform sursei citate, Stoltenberg se va intalni cu presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Secretarul general NATO va fi prezent in Romania in perioada 28 - 30 noiembrie pentru a prezida reuniunea ministrilor de Externe aliati, eveniment ce are loc marti si miercuri. De asemenea, in cursul zilei de marti, Stoltenberg va participa la Aspen - GMF Bucharest Forum, unde va sustine un discurs.

Comments