JO 2016. Cum l-a criticat Dorin Chiotea pe Marian Oprea dupa ce atletul a ratat finala la triplusalt

JO

JO 2016. Cum l-a criticat Dorin Chiotea pe Marian Oprea dupa ce atletul a ratat finala la triplusalt

Atletul român Marian Oprea nu a reușit să acceadă în finala probei de triplusalt din cadrul Jocurilor Olimpice de vară ediția 2016, ratând toate cele trei sărituri efectuate în cadrul calificărilor desfășurate luni la Rio de Janeiro.

Marian Oprea (34 ani) a fost vicecampion olimpic în această probă, la JO 2004 de la Atena, în timp ce la ediția din 2008, de la Beijing, s-a clasat pe locul 5. El nu a luat parte la Olimpiada de la Londra, din anul 2012, din cauza unei accidentări.

"Avem 97 de sportivi la Rio 2016, dar unul singur și-a bătut joc de noi. Toți ceilalți AU ÎNCERCAT ceva. Chiar și băieții de la doi rame, ajunși cu 24 de secunde în urma locului 1 din semifinală. Chiar și fata care a abandonat la maraton, după 15 km la 35 grade. Una e să fii ÎNVINS, alta e să PĂCĂLEȘTI sportul.

Marele atlet Marian Oprea (nu-s ironic!) N-A VRUT nimic ieri în calificările de la triplusalt. Nici măcar regrete nu are și e ditamai vicecampionul olimpic. "Ratarile" pragului la toate cele trei încercări maschează în cel mai fericit caz impotența sa atletică. O rușine ce nu poate fi trecută cu vederea. Poate ar trebui să dea înapoi banii pe biletele de avion...", a comentat Dorin Chioţea pe Facebook.

Articole recomandate

Comments