LA DNA – Mircea Man, chemat sa dea declaratii intr-un dosar de trafic de influenta

LA DNA – Mircea Man, chemat sa dea declaratii intr-un dosar de trafic de influenta

sursa foto: Adevarul. ro

LA DNA. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, este la DNA Oradea unde a fost citat să se prezinte azi. El dă declaraţii în calitate de inculpat.

Astăzi, fostul preşedinte al CJ, Mircea Man, dă declaraţii la DNA Oradea, unde a fost chemat în calitate de inculpat. Nu se ştie, deocamdată, dosarul în care este citat.

El a mai fost urmărit într-un dosar pentru trafic de influenţă. A fost învinuit că ar fi intervenit pentru Flaviu Bogdan Radu, colegul său de partid. Acesta a fost numit  în funcţia de director executiv al Administraţiei Bazinale Someş-Tisa.

PĂCATELE TRECUTULUI – ÎCCJ a decis redeschiderea dosarului de urmărire penală a lui Mircea Man și Flaviu Radu

De asemenea, el a mai fost urmărit penal pentru luare de mită. patronul grupului de firme Selina, Beniamin Rus, a fost urmărit în acelaşi dosar pentru dare de mită. Selina este firma care a realizat lucrările la drumul Baia Sprie – Bârsana.

La intrarea la DNA, el a spus jurnaliştilor că a delegat pe un coleg să candideze la conducerea Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa (ABAST).

Dosarul a fost redeschis în urmă cu un an de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cererea procurorilor DNA Oradea.

Sursa info 

Comments