LA REMEtI – Focuri de arma si 9.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera (VIDEO)

LA REMEtI Focuri de arma si

LA REMEtI – Focuri de arma si 9.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de...

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari, 9.000 pachete, in valoare de peste 105.000, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere.

In 10 ianuarie, in jurul orei 8.00, un echipaj al politiei de frontiera de la Sectorul PF Sarasau a observat pe raza localitatii de frontiera Remeti mai multe persoane care transportau catre interiorul tarii colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor. In momentul in care acestia i-au observat, au abandonat coletele si s-au indreptat spre teritoriul ucrainean prin apa raului Tisa.

Oamenii legii au folosit armamentul din dotare si au tras 7 focuri de avertisment in plan vertical. Au reusit retinerea unui cetatean ucrainean, R.B., in varsta de 25 ani.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a procedat la cercetarea zonei, fiind descoperite 18 colete cu tigari.

Acestea au fost duse la sediul sectorului. In urma inventarierii au rezultat 9.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 105.000 de lei.

Tigarile au fost confiscate. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Pe timpul actiunii, au fost informate si autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

&

The post LA REMEtI – Focuri de arma si 9.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

Comments