Laura Cosoi, in costum de baie la 5 luni de cand a nascut. Cat de bine arata actrita. ,,In vacanta nu se poarta coafurile sofisticate"

Laura Cosoi, in costum de baie la 5 luni de

Laura Cosoi, in costum de baie la 5 luni de cand a nascut. Cat de bine arata actrita. ,,In vacanta n...


Laura Cosoi si sotul ei se afla zilele acestea in Maldive. Impreuna cu ei sunt si cei mai buni prieteni, Adela Popescu si Radu Valcan, dar si copiii acestora. Actrita, care a devenit mama pentru a doua oara in urma cu cinci luni, si-a surprins fanii cu o imagine in care apare in costum de baie.


Laura s-a refacut total dupa cea de-a doua nastere si arata mai bine ca niciodata. Dovada sta in fotografiile realizate de aceasta, pe plaja din Maldive.,,In vacanta nu se poarta coafurile sofisticate, rujul, mascara si tusul la ochi sau parfumurile puternice.Lasam sa ne invaluie mirosul sarat al marii, vantul sa ni se joace in par si soarele sa ne lumineaze fetele!


Scoicile inlocuiesc perlele de la gat, pasarile - muzica de acasa, cartile - serialele... este liniste si uneori, la apus, pare ca ai in fata o pictura a lui J.M.W Turner", a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.


Comments