Legile Puterii | Eugen Pirvulescu, despre caderea fiefului Dragnea: "Judetul Teleorman este pregatit sa scape de blestem"

Legile Puterii | Eugen Pirvulescu, despre

Legile Puterii | Eugen Pirvulescu, despre caderea fiefului Dragnea: "Judetul Teleorman este pregatit...

"Nu exista nicio reforma in ceea ce inseamna administrare si reforma umana la PSD. Sunt primari de 25 de ani in localitatile din Teleorman care nu au facut nimic. Va dau un exemplu: contracandidatul meu vine dintr-o localitate - Ciuperceni - acolo unde, de 12 ani, tatal lui este primar si nu are nici alimentare cu apa. Pana pe 27 septembrie o sa mai fie primar.

In Teleorman trebuia sa avem de acum patru ani aeroport, dupa cum promitea un primar. Avem intr-un caiet fel de fel de promisiuni, dar noi nu avem nici alimentare cu gaze.

Important pentru PSD la Teleorman nu a fost sa dezvolte judetul, ci sa tina oamenii in carapace. Principalul angajator in Teleorman este statul roman. Noi ne vom ridica si ne vom lua Teleormanul inapoi.

Judetul Teleorman este pregatit sa scape de blestem. Nu mai poate Adrian Gadea, care a lucrat toata viata la stat, sa conduca judetul. Acum spune ca a fost un blestem ca au avut guvernare. Blestemul se va incheia pe 27", a spus Eugen Pirvulescu, la Realitatea PLUS.

Comments