Legile puterii | Radu Cristescu (PSD): Daca Guvernul nu lasa PSD-ul sa plafoneze preturile si sa facem o comisie de ancheta, avem DNA!

Legile puterii | Radu Cristescu (PSD) Daca

Legile puterii | Radu Cristescu (PSD): Daca Guvernul nu lasa PSD-ul sa plafoneze preturile si sa fac...

"PSD va initia un proiect de lege pentru plafonarea preturilor energiei - la curent si gaz. Primul pas in acest sens l-am facut prin legea consumatorului vulnerabil, votata in Parlament. Citu spunea ca preturile nu pot fi plafonate in UE. Spania a plafonat, mai mult, obliga companiile ca din profiturile lor sa ajute la plata facturilor.PSD a cerut o comisie parlamentara, iar presedintele Iohannis se intalneste cu companiile care fac specula...Premierul si presedintele ce asteapta, sa explodeze preturile?!OUG 114 care plafona preturile a fost abrogata. Cine se imbogateste de aici? Ministrul Popescu va veni probabil maine la "Ora Guvernului", nu are ce raspunsuri sa ofere. Trebuie gasite solutii, premierul poate da maine o OUG. Daca nu lasa PSD-ul sa plafoneze preturile si sa facem o comisie, mai avem si DNA", a spus deputatul PSD.

Citeste si: "Legile puterii | Horatiu Buzatu (PNL): Plafonarea preturilor la energie nu e o solutie. Cine sunt principalii vinovati de scumpirile explozive"

Comments