LICITATIE – Sase firme interesate sa distribuie laptele si cornul in Maramures

LICITATIE – Sase firme interesate sa distribuie laptele si cornul in Maramures

foto observatorulph.ro

LICITAȚIE Șase firme s-au arătat interesate să distribuie elevilor maramureșeni în anul școlar 2016-2017 binecunoscutul de acum prânz guvernamental alcătuit din lapte și corn.

LICITAȚIE Perioada de depunere a ofertelor a expirat în cursul zilei de 6 septembrie, iar astăzi, 7 septembrie, au fost deschise plicurile.

Firmele care au depus oferte în vederea participării la programul Lapte și Corn sunt șase la număr și sunt cam aceleași ca și anul trecut. Până la sfârșitul acestei săptămâni se va întruni comisia de evaluare care va analiza fiecare ofertă în parte, astfel încât să fi finalizată cât mai curând toată procedura legată de acest program. Evident urmează și o perioadă în care se pot depune contestații, astfel că va mai dura puțin până vom ști cine anume va distribui elevilor produsele în discuție – arată Amalia Man purtător de cuvânt la Consiliului Județean Maramureș.

În aceste condiții plus faptul că în doar câteva zile începe școala, este mai mult decât evident faptul că Laptele și cornul nu va ajunge mai devreme de luna octombrie pe băncile elevilor din Maramureș.

Reamintim că de cele doua produse ar urma sa beneficieze aproximativ 51.000 de preșcolari și elevi din ciclul primar și gimnazial.

Laptele și cornul este un program care a fost introdus în şcoli de către guvern în 2002 , iar opt ani mai târziu, în 2010, a fost creat programul similar Mere în școli, prin care elevii din clasele 1-8 din învățământul de stat și privat primesc gratuit câte un fruct proaspăt zilnic, timp de 100 zile de școlarizare, în intervalul noiembrie-martie.

ActualMM

sursa foto

Comments