Liga 1, aruncata in aer! Nationala U21 lovita din nou de coronavirus

Liga 1, aruncata in aer Nationala U21 lovita

Liga 1, aruncata in aer! Nationala U21 lovita din nou de coronavirus

Odata cu acestea, numarul cazurilor descoperite in randul tricolorilor mici a ajuns la 6.

"Amintim ca, desi s-au facut eforturi mari pentru a se minimiza riscul de infectare, in data de 12 octombrie, un jucator si un membru al staff-ului au fost depistati pozitiv. Testarea s-a facut duminica, dupa revenirea din Ucraina.

De asemenea, marti, 13 octombrie, un alt jucator a prezentat simptomatologie COVID-19 si a fost izolat. Ulterior si testul acestuia a fost pozitiv. Azi, 15 octombrie, alte trei cazuri au fost confirmate, toti trei fiind jucatori.

Membrii staff-ului tehnic, medical si administrativ se afla in continuare in izolare la CNF Buftea iar maine, adica vineri, 16 octombrie, vor efectua o noua testare. Vom reveni cu informatii atunci cand vor fi disponibile", a anuntat forul de la Casa Fotbalului prin intermediul siteului oficial.

Avand in vedere situatia aparuta in urma actiunii lotului national Under 21 al Romaniei, Federatia Romana de Fotbal se afla in contact cu toate cluburile ai caror jucatori s-au aflat sub comanda lui Adrian Mutu pentru meciurile cu Ucraina si Malta, iar Comisia Medicala a FRF si-a oferit intreg sprijinul pentru a ajuta la gestionarea situatiei."

Acest lucru poate da peste cap multe dintre planurile echipelor de Liga 1 care au avut jucatori la nationala sub 21 de ani pentru meciurile cu Ucraina si Malta.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments