Lili Sandu a implinit 41 de ani. Ce surpriza i-a facut iubitul ei, Silviu Tolu

Lili Sandu a implinit 41 de

Lili Sandu a implinit 41 de ani. Ce surpriza i-a facut iubitul ei, Silviu Tolu


Lili Sandu implineste astazi 41 de ani, iar cu aceasta ocazie, iubitul ei, Silviu Tolu a surprins-o cu un video emotionant. Cei doi vor deveni pentru prima oara parinti, peste aproape 3 luni.


,,Dragostea e o calatorie, nu o destinatie! La multi ani mie! De cand ma stiu, singura dorinta de ziua mea a fost ca intr-o zi sa am o familie a mea. Mi-a luat cativa ani, dar nu mi-am pierdut niciodata credinta.


View this post on Instagram

As far as I can remember my only wish every year on my Bday was to be happy and one day to have a beautiful family of my own... Took me some years :) but I never lost my faith! We also celebrate 1 year of engagement!?? @silviu.tolu Thank you my love for this video! Asa arata 41 fericiti! ?

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on May 28, 2020 at 1:22am PDT


De asemenea, azi sarbatorim si un an de logodna. Multumesc iubirea mea, pentru acest video! Asa arata 41 de ani fericiti", a scris Lili pe contul personal de Instagram.In ziua in care a implinit 40 de ani, Lili Sandu a fost ceruta in casatorie de iubitul ei cu 12 ani mai tanar, Silviu Tolu, la Istanbul. Cei doi asteapta cu nerabdare sa devina parinti.


Comments