Lionel Messi a anuntat care va fi ultima echipa din cariera sa

Lionel Messi a anuntat care va fi ultima echipa din cariera sa

Lionel Messi a anuntat care va fi ultima echipa din cariera sa

Ajuns la varsta de 36 de ani, argentinianul Lionel Messi a facut un anunt important cu privire la clubul unde isi va incheia cariera de fotbalist profesionist.

Lionel Messi a confirmat ca Inter Miami va fi ultimul club din cariera sa de fotbalist

Desi are 36 de ani, Lionel Messi continua sa joace la un nivel ridicat, fiind la ora actuala cel mai bun jucator din Major League Soccer.

Castigator al Cupei Mondiale in anul 2022, argentinianul a dezvaluit intr-un interviu recent ca nu va mai juca pentru un alt club dupa Inter Miami, echipa din Statele Unite ale Americii fiind ultima din cariera sa de fotbalist profesionist.

,,Inter Miami va fi ultimul meu club, da...", a anuntat astazi Leo Messi.

,,Imi place sa joc fotbal, asa ca ma bucur de orice moment pentru ca… sunt constient ca de fiecare data sunt din ce in ce mai putine. Ma bucur de fiecare mic detaliu" – a declarat acesta, potrivit ESPN.

Lionel Messi a evoluat 16 ani in tricoul celor de la FC Barcelona, club unde a reusit sa bata record dupa record si unde s-a implinit ca fotbalist.

Acesta a mai jucat ulterior pentru Paris Saint Germain, unde a stat doi ani, pana sa faca trecerea in Major League Soccer, in iulie 2023.

Comments