LPF a dat raspunsul cu privire la amanarea meciurilor Dinamo- Astra si Poli Iasi-Viitorul!

LPF a dat raspunsul cu privire la amanarea

LPF a dat raspunsul cu privire la amanarea meciurilor Dinamo- Astra si Poli Iasi-Viitorul!

Dupa focarul de coronavirus de la echipa Viitorul Constanta, acolo unde au fost depistate noua cazuri de COVID-19, acum a venit randul Astrei Giurgiu sa fie lovita de acest ghinion. Potrivit ultimelor informatii, la clubul giurgiuvean au fost depistati pozitiv nu mai putin de 15 fotbalisti!

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Iustin Stefan, a declarat ca atat Viitorul, cat si Astra au inaintat cereri de amanare a meciurilor din aceasta etapa, din cauza problemelor de efectiv. Raspunsul Ligii a venit imediat.

"A existat o cerere de amanare de la Viitorul, exista si o cerere de la Astra, insa toate aceste cereri vor fi tratate conform dispozitiilor regulamentare in vigoare. Daca ai 13 jucatori disponibili, dintre care un portar, trebuie sa joci!

Ii testeaza (n.r. pe jucatorii de la echipa a doua) pentru ca multi dintre acesti jucatori exista pe lista B, iar clubul poate sa apeleze la acei jucatori daca ii testeaza. Dar ii testeaza pentru ca ei joaca cu echipa a doua in competitiile organizate de FRF."

Citeste continuarea declaratiilor pe realitateasportiva.net.

Comments