Ludovic Orban: "Nu m-am simtit, nu ma simt si nu ma voi simti niciodata singur". Ce spune liderul PNL despre cei care i-au intros spatele

Ludovic Orban "Nu m-am simtit, nu ma simt si

Ludovic Orban: "Nu m-am simtit, nu ma simt si nu ma voi simti niciodata singur". Ce spune liderul PN...

"Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine intr-o perioada in care unuii incearca sa demonstreze ca sunt singur. Stiti foarte bine ca nu sunt singur. Este adevart ca avem surprize in fiecare saptamana, se mai suceste cate unul. Se pot suci presedintii de filaiale, dupa ce ajung in functie, ministrii, unii care au ceva de castigat imediat sau care au schete in dulap, dar nu poate fi sucita vointa mebrilor PNL, a bazei PNL, toti acesti colegi ai nostri care batalie de batalie, ca niste cauzasi, se bat pentru PNL si au grija ca partdiul sa raman in directia corecta. In voi am incredere, dragii mei, si din cauza asta nu m-am simtit, nu ma simt si nu ma voi simti niciodata singur si intodeauna voi fi alaturi de dvs, asa cum si dvs ati fost alaturi de mine in cele mai grele momente. Va multumesc!", a afirmat Orban, in discursul sustinut cu acest prilej.

Potrivit liderului liberal, Brasovul este "centrul, inima Romaniei", iar in urmatorii 5, 7-8 ani de zile trebuie sa devina epicentrul investitiilor din Romania.

"30 de ani, Brasovul a fost tinut aproape in izolare din punctul de vedere al retelelor de transport. Nu s-a realizat nici autostrada Ploiesti-Brasov, nu s-a relizat nici autostrada Brasov-Fagaras-Sibiu, nu s-a finalizat nici drumul express Brasov- Targu Mures. De asemenea, nu s-a intamplat nimic pe legatura cu Moldova, Brasov-Bacau. Va aduceti aminte, cand am fost premier am veni si am lansat un slogan: Toate drumurile duc nu la Roma, la Brasov. Intr-un timp foarte scurt, in colaborare cu un ministru al Transporturilor care, sigur, ma intreb si astazi de ce a avut o alta preferinta, in colaboare cu acest ministru, cu Lucian Bode, am facut lucruri si pasi extrem de hotarati, exact asa cum nu s-au facut poate in nicio alta perioada, decat in perioada in care am fost eu ministru al Transporturilor. In acea perioada am relaizat si studiul de fezabilitate pe Bucuresti-Brasov, am demarat si licitatia pentru relaizarea contractului de parteneriat public- privat concesiune de lucrari publice, am finalizat selectia, dar cand sa semnez contractul romanii au ales pe altcineva si PNL nu a mai ramas la guvernare. De atunci, din 2008 si pana astazi, pe Ploiesti-Brasov practic nu s-a miscat nimic (...). Sunt convins ca intr-un an termen de maxim un an si jumatate se va ajunge la semnare acestui contract vital", a aratat Orban.

Printre investitiile extrem de importante din zona Brasovului, liderul PNL a amintit si de constructia aeroportului, spunand: "Toat[ lumea din PNL a inceput sa vorbeasca despre asta. Pana acuma putin vorbeau despre el. Eu vorbesc despre Aeroportul din Brasov inca din 2008, cand am ajuns ministru al Transporturilor si presedintele CJ din acea perioada mi-a spus ca inca nu primise aviz de la Romatsa ca sa poata sa primeasca investitia de realizare a aeroportului, lucru care a fost primit intr-un interval de de maxim 2 luni din momentul in care am aflat. Sunt apropiat de acest proiect (...) L-am sustinut cu toata taria (...) Sunt convins ca daca nu anul asta, la inceputul anului viitor vom putea ateriza cu un prim zbor pe Aeroportul din Brasov, cu mult-mult timp inainte de a avea o autostrada Ploiesti-Brasov."

Comments