Maestrul papusar liberal | Cine sunt oamenii din reteaua lui Hubert Thuma si legatura cu primarul ar...

,,Parcarea deschisa in fata aeroportului. Doamna manager a parcarii din fata Aeroportului Otopeni, construita pe un teren in litigiu si pe apele geotermale din jurul Bucurestiului este... ce credeti? De la PNL sector 3! Unde secretar general este... cine credeti? Hubert Thuma. Cine a dat avizele pentru parcare? Primaria Otopeni! Cine e primarul proaspat arestat de la Otopeni? Presedintele de onoare al...PNL Ilfov! Unde presedinte este... Hubert Thuma", a afirmat Anca Alexandrescu, la Culisele statului paralel.

,,Dl de la primaria Otopeni ar putea sa ne raspunda, e in arest la domiciliu. Astazi, managera de la parcare a pus anunt, pe Facebook, ca s-a deschis parcarea. Doamna este de la PNL Sector 3. Cine e secretar general la PNL Sector 3? Dl Hubert Thuma .

Cine e dl primar Otopeni? Presedinte de onoare la PNL Ilfov, unde e presedinte dl H. Thuma.

Pus de dl Thuma. Dl primar a primit de la dl Thuma diploma de onoare", a explicat Anca Alexandrescu.

Tribunalul Bucuresti a respins joi cererea DNA privind arestarea preventiva a primarului orasului Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, fiind plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile. In arest la domiciliu a fost plasat si Constantin Vlad, director executiv in cadrul Primariei Otopeni.Silviu Constantin Gheorghe si Constantin Vlad au fost retinuti miercuri de DNA, fiind acuzati de abuz in serviciu, dupa ce ar fi efectuat plati ilegale catre diverse firme in contul unor lucrari fictive.

,,Astazi am fost din nou la CNA, pentru ca am indraznit sa vorbim de diplomele sale de studiu. Nu ne-au amendat, doar somatie. Dl Thuma ne-a reclamat dupa ce am prezentat studiile sale. Nu se gasesc nicaieri diplomele sale. De ce va feriti sa aratati diploma? Nici la Parlament, nici la Ministerul Educatiei, nici la Viena... Eu va invit in emisiune, daca vreti, emisiune 1-1, veniti cu diploma si raspundeti si la toate intrebarile de acum si pentru care i-ati pus pe fostii colegi sa ma amendeze. Dar nu ma opriti, eu nu cred in coincidente", i-a transmis Anca Alexandrescu baronului de Ilfov, Hubert Thuma.

,,Si nu cred ca e o intamplare ca dna manager de la parcare e colega cu dl Thuma, la PNL Sector 3. Mai e o coinicidenta. Potrivit surselor mele dna manager ar fi fost crescuta de Anca Boagiu, consiliera dlui H. Thuma, la CJ Ilfov. (...)

Am intrebat si la CJ Ilfov. Numai coinicdente. Dna manager pe care am prezentat-o , PNL Sector 3, unde e dl Thuma, dl care a dat aprobare pentru autorizarea de functionare e presedinte de onoare la PNL Ilfov. Dna a fost si la cabinetul parlamentar al Sulfinei Barbu, a fost consilier local la Sector 3 pe vremea PDL... Nu cred in coinicidente. (...) E vorba de un denunt al dlui Nelu Iordache, o sa urmarim", a avertizat Anca Alexandrescu, la Culisele statului.

Sursa Foto: Realitatea PLUS

Comments