Manelistul Babasha a cantat la concertul Coldplay de pe Arena Nationala

Manelistul Babasha a cantat la concertul Coldplay de pe Arena Nationala

Manelistul Babasha a cantat la concertul Coldplay de pe Arena Nationala


Babasha, un cantaret de manele, a urcat pe scena, miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Nationala din Bucuresti. Publicul l-a huiduit tot timpul.


Tanarul de 21 de ani s-a apucat sa cante o piesa despre care a spus ca el a compus-o, moment in care publicul a inceput sa fluiere.


Inaintea acestui moment, Chris Martin a povestit publicului ca inaintea concertulelor pe care le sustine in Romania a cautat informatii despre muzica din Romania si a descoperit ca tara are multi artisti buni. Cantaretul de manele Babasha este unul dintre cei a caror muzica este foarte cautata (trending) pe YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=gO-pbANGWek

Foarte multe persoane au comentat pe retelele de socializare: ,,Fara cuvinte", ,,Nici o urma de regret ca nu am luat bilet la Coldplay". Altcineva a invinuit ,,departamentul de marketing al organizatorului& ca a lipsit de la orele in care s-a predat despre segmentarea pietei, focus grup, cercetare de piata". ,,El e noul Gheboasa?", s-a intrebat un tana, potrivit News.ro.


Au existat si critici la adresa reactiei publicului.


Elena Calistru, presedinta ONG-ului Funcky Citizens, a avut o reactie critica pe Facebook fata de acest incident:


,,La concertul Coldplay a inceput o parte din stadion sa huiduie. La un invitat al trupei care canta ceva ce aducea a manea. Nu cunosc omul. Dar sa hudui pentru 5 minute de ceva la care aveai oportunitatea macar sa taci... E cumplit. Dureros. Nu inteleg, efectiv nu inteleg".


Trupa britanica Coldplay sustine miercuri si joi, 12 si 13 iunie, doua concerte pe Arena Nationala din Bucuresti.


Comments