Marcel Ciolacu candideaza la un post de vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Liderul PSD vrea sa ,,maximizeze" influenta socialistilor in lume

Marcel Ciolacu candideaza la un post de

Marcel Ciolacu candideaza la un post de vicepresedinte al Internationalei Socialiste. Liderul PSD vr...

Marcel Ciolacu apare pe site-ul Internationalei Socialiste cu o scrisoare de intentie prin care isi anunta candidatura pentru un post de vicepresedinte. Ciolacu sustine in scrisoarea mentionata faptul ca vrea sa ,,maximizeze" influenta socialistilor in intreaga lume.

In total, vorbim de 36 de vicepresedinti.

Pentru a asigura un echilibru geografic intre cei 36 de membri alesi ai Prezidiului, membrii au fost impartiti in patru regiuni: Africa, Americi, Europa si Orientul Mijlociu, Caucaz, Asia-Pacific

Cel de-al XXVI-lea Congres al Internationalei Socialiste va avea loc la Madrid, Spania, in perioada 25-27 noiembrie, gazduit de Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol, PSOE. Consiliul se va reuni in dimineata zilei de 25 noiembrie, fiind precedat cu o zi inainte, joi, 24 noiembrie, de reuniuni ale comisiilor statutare si de un dineu de lucru al prezidiului.

Pentru functia de presedinte al Internationalei Socialiste candideaza premierul Spaniei, Pedro Sanchez (Spania) iar pentru functia de secretar general al Internationalei Socialiste candideaza Benedicta Lasi, Ghana.

Comments