Marcel Ciolacu, despre PENSIILE speciale ale parlamentarilor: ,,Vom veni cu un nou proiect, vom vedea daca este de interzicere sau de impozitare"

Marcel Ciolacu, despre PENSIILE speciale ale

Marcel Ciolacu, despre PENSIILE speciale ale parlamentarilor: ,,Vom veni cu un nou proiect, vom vede...

,,Asteptam motivarea. Dupa cum am anuntat, vom veni cu un nou proiect, vom vedea daca este de interzicere sau de impozitare. Haideti sa asteptam motivarea", a spus presedintele PSD.

Intrebat daca are Guvernul bani in cazul in care va trebui sa plateasca pensiile la sute de parlamentari, Marcel Ciolacu a raspuns: ,,Presupun ca aceasta este legea, dar haideti sa nu fim ipocriti. Stim foarte bine ca suma nu este una spectaculoasa. In alte zone speciale exista sume foarte mari la pensiile speciale. Nu e vorba de a lua un drept cuiva, ci de o echitate. Este un efort comun al tuturor, si al oamenilor politici, si al demnitarilor si al fostilor demnitari de a face fata acestor provocari economice si sociale prin care trecem acum. E vorba de un respect intre noi toti. Intre romani si clasa politica".

Presedintele PSD Marcel Ciolacu este de parere ca modificarea Constitutiei este un demers care trebuie pornit.

,,Societatea se modernizeaza, temele sunt cu totul altele. Cred ca nimeni se mai astepta ca in Europa sa mai avem de-a face cu un razboi. Trebuie privite din toate unghiurile si sunt convins ca vor fi mai multe opinii si decizii. (...) Nici eu, nici dvs nu modificam Constitutia astazi. Este un demers care trebuie pornit. Eu spun ca ar fi cazul sa pornim acest demers, tinand cont si de majoritatea pe care o avem", a spus Marcel Ciolacu.

Comments