Marcel Ciolacu ii cere clarificari sefei UE: ,,Cum poate sa ma controleze? Pe vremea lui Ceausescu, mama striga sa sting becul"

Marcel Ciolacu ii cere clarificari sefei UE

Marcel Ciolacu ii cere clarificari sefei UE: ,,Cum poate sa ma controleze? Pe vremea lui Ceausescu,...

Intrebat joi seara, la Craiova, cum face economie acasa, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a raspuns ca el a crescut "pe vremea lui Ceausescu", insa nu poate cere acelasi lucru de la copilul sau, sa faca tot asa cum a facut el in regimul comunist.

,,Si eu am inceput (sa economisesc)... Eu am inceput cu Ceausescu.. .Mama striga dupa mine daca nu stingeam becul. Dar eu nu pot sa-i cer fiului meu acelasi regim si aceleasi traume pe care le-am avut eu, sa tipe cineva dupa el, iubita sau viitoarea sotie, Domne`, ce se intampla", a explicat presedintele PSD - Marcel Ciolacu, joi seara, prezent la Craiova, la inaugurarea Centrului ,,Constantin Brancusi" construit in incinta Muzeului de Arta din Craiova.

Marcel Ciolacu a declarat ca oficialii europeni ar trebui sa "nuanteze" recomandarile cu privire la consumul de electricitate in unele perioade ale zilei si se declara sceptic in legatura cu controlul consumatorilor in perioadele de varf de consum la energia electrica.

"Poate ar fi trebuit sa nuanteze, cumva sa se mute capacitati de productie si pe timp de noapte ca sa nu mai fie varfuri de consum in anumite ore", a declarat, ironic, presedintele PSD.

"Cum poate sa ma controleze pe mine cineva cum consum curentul in perioada de varf? Este posibil ca si Uniunea Europeana sa se refere nu neaparat la populatie. Poate ar fi trebuie sa nuanteze, cumva sa se mute capacitati de productie si pe timp de noapte ca sa nu mai fie varfuri de consum in anumite ore, in timpul zilei. Presupun ca o sa nuanteze si Uniunea Europeana. Dar ce ma bucur, ca ati vazut ca Uniunea Europeana a spus foarte clar: trebuie reglementare si plafonare de pret, lucru pe care noi il cerem de doi ani de zile. Poate daca s-ar fi facut lucrul asta mult mai repede...", a mai declarat Marcel Ciolacu, joi seara, la Craiova.

Comments