Marcel Ciolacu nu crede varianta Politiei in cazul deputatilor PSD care au facut scandal la o saormerie din Capitala

Marcel Ciolacu nu crede varianta Politiei in

Marcel Ciolacu nu crede varianta Politiei in cazul deputatilor PSD care au facut scandal la o saorme...

Marcel Ciolacu a spus ca nu a discutat cu cei doi deputati, dar doreste sa stie de la ei ce s-a intamplat.

,,Sa aflam adevarul", a declarat Ciolacu la un post TV dupa incidentul provocat de cei doi deputati, pentru care au fost si amendati cu 4.000 de lei de politisti.

In plus, purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat, marti, ca partidul ,,nu poate fi tras la raspundere" in scandalul celor doi deputati PSD amendati intr-o shaormerie din Bucuresti pentru ca au facut scandal si nu purtau masca de protectie.

,,Nu au intrat acolo cu delegatie de la partid si nici din partea partidului. Principial nu toleram asa ceva, dar nu pot sa-l fac vinovat pe un coleg pana cand caile lui de aparare nu sunt epuizate. Recomandam distantare fizica, (...) PSD nu poate fi tras de urechi pentru comportamentul cuiva", a declarat purtatorul de cuvant Lucian Romascanu, marti, la un post TV.

Cei doi parlamentari PSD au refuzat sa poarte masca si s-au luat la cearta cu patronii unei saormerii din Centrul Vechi. Unul dintre scandalagii este presedintele Comisiei de Munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon, iar celalalt este deputatul PSD Ioan Irinel Stativa, membru in aceeasi comisie.

Politia i-a amendat pe cei doi deputati social-democrati A DOUA OARA dupa ce au vizionat imaginile de la shaormeria din Centrul Vechi. Astfel ca Adrian Solomon si Ioan Stativa s-au ales cu o noua amenda - pentru nepurtarea mastilor, dupa cea pentru scandal in locuri publice si proferare de injurii in public. Cu a doua amenda, cei doi alesi trebuie sa plateasca, in total, 4.000 de lei.

Deputatii Adrian Solomon si Ioan Stativa au fost amendati, in noaptea de luni spre marti, dupa ce au refuzat sa poarte masca de protectie intr-un fast-food din sectorul 3 si au facut scandal.

Cei doi au fost sanctionati cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat ca ar fi fost amendat si chiar a afirmat ca o va contesta in instanta, potrivit Realitatea Plus.

Potrivit comunicatului Politiei, ,,in aceasta dimineata, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost solicitata de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant. Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi babati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public".

Ulterior, cei doi deputati au mai primit inca o amenda pentru ca nu au respectat masurile ce se aplica in aceasta perioada de stare de alerta. Si asta in urma vizionarii imaginilor de pe camerele de supraveghere de catre politisti.

,,In urma analizarii imaginilor video, politistii Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi i-au sanctionat contraventional pe cei doi barbati si cu amenzi in valoare totala de 4.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor aplicate in starea de alerta pentru prevenirea si combaterea noului coronavirus", a transmis, marti dupa-amiaza, Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Comments