Marcel Vela, interventie la TV dupa aglomeratia de la priveghiul lui Emi Pian: ,,S-au dat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam"

Marcel Vela, interventie la TV dupa

Marcel Vela, interventie la TV dupa aglomeratia de la priveghiul lui Emi Pian: ,,S-au dat peste 60 d...


Marcel Vela a intervenit in direct la Romania TV, dupa ce imaginile de la priveghiul interlopului Emi Pian au ajuns in centrul atentiei. Ministrul de interne a spus ca au fost date zeci de amenzi, inclusiv manelistului Florin Salam, care a cantat la sicriul liderului Duduienilor.Mai multe imagini din timpul zilei au aratat cum zeci de oameni s-au inghesuit la funeraliile lui Emi Pian, fara sa poarte masca de protectie. Nu a fost nici vorba de distantare sociala, caci oamenii erau gramada in jurul sicriului. Printre cei prezenti la priveghi s-a numarat si Florin Salam, care a cantat mai multe melodii.


In timpul serii, postul de televiziune Romania TV a aratat mai multe imagini din curtea casei. Se vad zeci de oameni care asculta melodiile interpretate de cantaretii invitati sa cante la priveghi.


Ulterior, ministrul de interne a intrat in direct si a explicat ca "s-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Salam sau cum il cheama pe..."


Marcel Vela a spus ca toti cei care apar in imagini au fost amendati si a precizat ca, daca va fi depasit numarul de 50 de persoane, vor fi date din nou amenzi.


Comments