Mascatii au descins la angajati ai Serviciului de Evidenta Populatiei Ialomita: acuze de luare de mita, trafic de influenta

Mascatii au descins la angajati ai

Mascatii au descins la angajati ai Serviciului de Evidenta Populatiei Ialomita: acuze de luare de mi...

Potrivit comunicatului DGA - Serviciul Judetean Anticoruptie Ialomita, politistii au facut, miercuri dimineata, cinci perchezitii domiciliare si au dus cinci persoane la audieri, cercetate pentru luare de mita, complicitate la dare de mita, trafic de influenta, fals intelectual si acces ilegal la un sistem informatic.

Este vorba de patru angajati ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Fetesti si ai Biroului Registru Agricol din cadrul Primariei Municipiului Fetesti si de inca o persoana, care ar fi actionat in calitate de intermediar. De asemenea, miercuri dimineata au fost ridicate documente si inscrisuri de la cele doua institutii.

Peste o suta de persoane cu aceeasi adresa de domiciliu

Pozele pentru cartile de identitate erau trimise pe Whatsapp sau Facebook. Este ,,capodopera,, a 4 functionari publici de la primarie si evidenta populatiei din judetul Ialomita care acum sunt anchetati de Directia Generala Anticporuptie. Angajatii au fost dusi la audieri.

Comments