Meciul Dinamo-Astra ar putea fi amanat. 15 membri ai lotului giurgiuvean sunt infectati cu Covid-19

Meciul Dinamo-Astra ar putea fi

Meciul Dinamo-Astra ar putea fi amanat. 15 membri ai lotului giurgiuvean sunt infectati cu Covid-19

Partida dintre Dinamo si Astra, programata vineri, de la ora 21:00, risca sa fie amanata din cauza unui focar de coronavirus aparut in lotul oaspetilor.

Intre persoanele infectate se numara Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundas central, 27 de ani), George Merloi (extrema, 21 de ani), Dinu Graur (fundas, 25 de ani) si Sebastien Wuethrich (mijlocas, 30 de ani), care sunt asimptomatici.

De asemenea, David Bruno (fundas, 28 de ani), Constantin Dima (fundas, 21 de ani), Ljuban Crepulja (mijlocas, 27 de ani) si David Lazar (portar, 29 de ani) au fost testati din nou pozitiv cu noul coronavirus dupa ce s-au infectat si la finalul sezonului trecut.

Testele au fost efectuate in dimineata zilei de miercuri, la o clinica din centrul Bucurestiului, favorita mai multor cluburi importante, precum FCSB, Rapid sau Chiajna. Rezultatele au venit joi seara.

Niciun membru din staff, nici macar medicii sau maseurii, persoane care au contact direct cu jucatorii, nu au fost gasite pozitive. Din aceasta cauza, conducatorii Astrei au caracterizat situatia drept una ,,ciudata" si doresc sa reprogrameze testarea, scrie gsp.ro

Comments