Mesajul halucinant al lui Cristian Popescu Piedone, dupa victoria de la Sectorul 5. ,,Primaria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuratilor, plecati acasa"

Mesajul halucinant al lui Cristian Popescu

Mesajul halucinant al lui Cristian Popescu Piedone, dupa victoria de la Sectorul 5. ,,Primaria este...

Cristian Popescu Piedone: ,,Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevarul a invins! Dreptatea a invins! Noi am invins! Impreuna! In timp ce restul candidatilor au avut in spate partide care au investit sume uriase in campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care conteaza! Pentru voi m-am inscris in aceasta cursa, pentru copiii vostri si pentru sectorul acesta care merita sa iasa la lumina!

Copiii din Sectorul 5 merita sa creasca frumos si in siguranta! Seniorii din Sectorul 5 merita sa traiasca decent dupa o viata de munca! Voi toti meritati sa fiti tratati cu respect! V-am cerut sa aveti incredere in mine si nu m-ati dezamagit! Va promit ca nici eu nu va voi dezamagi! Ma apuc de treaba! Meritati sa traiti intr-un sector in care parerea voastra conteaza, in care sunteti ascultati! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, impreuna vom gasi rezolvare la problemele care va macina de atata amar de vreme."

Cristian Popescu Piedone a incheiat intr-un mod extrem de transant postarea prin care si-a anuntat victoria la Primaria Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone: ,,Vin catre primarie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primaria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuratilor, plecati acasa! Ati facut suficient rau! Dumnezeu a fost de partea noastra! Cu credinta si incredere incepem munca!"

Comments