METEO - Afla cum va fi vremea in urmatoarele doua zile, in Maramures

METEO - Afla cum va fi vremea in urmatoarele doua zile, in Maramures

METEO  În Maramureş este aşteptată vineri vreme în general frumoasă şi ceva mai caldă decât în intervalul precedent. Meteorologii spun că în toate zonele județului cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla slab. Maximele termice încep să crescă astfel că la prânz mercurul din termometre va arăta 26 grade în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Seini, vor fi 25 grade în Târgu Lăpuş, în timp ce în Cavnic şi Borşa se pot înregistra până la 21 grade Celsius. 

În Baia Mare va fi vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele spun că vineri, cerul va fi predominant însorit, în timp ce sâmbătă vor fi prioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Maximele termice, în creştere uşoară, pot ajunge până la 28 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei. Prognozele arată că vineri soarele va sta pe cer cât e ziua de lungă, în timp ce vineri este posibil ca norii să fure din când în când locul soarelui. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creştere pot ajunge până la 28 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme în general frumoasă şi în Borşa. Meteorologii spun că în zona vineri soarele va sta pe cer cât e ziua de lungă., în timp ce sâmbătă perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori. Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creștere, pot ajunge până la 23 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele arată că vineri,cerul va fi predominant senin, în timp ce sâmbătă vor fi perioade în care locul soarelui va fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în Târgu Lăpuş vineri și sâmbătă. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile, în zonă, vor fi perioade cu soare, dar şi perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători.Vântul va sufla slab, iar maximele termice, în creștere, pot ajunge până la 26 grade Celsius.

În Seini va fi vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Prognozele spun că vineri, cerul va fi predominant însorit, în timp ce sâmbătă vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Maximele termice, în creştere uşoară pot ajunge până la 28 grade Celsius.

ActualMM

Comments