METEO Cum va fi vremea in 8 si 9

METEO - Cum va fi vremea in 8 si 9 septembrie

foto bucurestifm.ro

METEO Vreme în general frumoasă și caldă este aşteptată joi în Maramureş. Spun prognozele că în toate regiunile județului cerul va fi predominat însorit, iar soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei.

METEO  Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice în creştere pot ajunge la prânz până la 31 grade în Baia Mare.

Sunt aşteptate 30 grade în Sighetu Marmaţiei și Seini, 28 grade vor în Târgu Lăpuş în timp ce în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 24 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare joi va fi vreme în general frumoasă și caldă, cu cer senin și mult soare. Vinerii spun meteorologii va fi soare ,dar vor fi și perioade în care locul acestuia poate fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă se anunţă în Sighetu Marmaţiei pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că joi cerul va fi senin, iar soarele va străluci cu putere. Vineri însă apar ceva nori, dar și aceştia vor fi trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 29 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme frumoasa si caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona joi va fi vreme bună cu cer senin și soare , în timp ce vineri perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 24 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme frumoasă și caldă atât joi cat si vineri. Prognozele arată că în zonă joi cerul va fi mai mult senin, iar soarele va străluci. Vineri va fi soare ,însă treptat apar norii care vor lua din când în când locul acestuia. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice nu vor depăşi 24 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă este aşteptată joi si vineri în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile va fi soare, însă din când în când norii pot lua locul acestuia .Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Spun prognozele că în Seini următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Joi locuitorii din zonă vor avea parte de cer senin și soare. Prognozele spun că vineri perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla slab. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

sursa foto

Comments