METEO Cum va fi vremea vremea joi si

METEO – Cum va fi vremea vremea joi si vineri

METEO Vreme în general frumoasă și caldă este aşteptată joi în Maramureş.

METEO Spun prognozele că în toate regiunile județului cerul va fi mai mult senin, iar soarele va străluci cât e ziua de lungă.

Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice în continuare ridicate pentru această perioadă pot ajunge până la 28 grade în Baia Mare și Seini.

Vor fi 27 grade în Sighetu Marmaţiei, 26 grade se vor înregistra în Târgu Lăpuş, iar în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 21-22 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare joi și vineri va fi vreme în general frumoasă și caldă.

Spun meteorologii că pe parcursul ambelor zile cerul va fi senin, iar soarele va străluci cu putere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă, se anunţă în Sighetu Marmaţiei pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că atât joi, cât și vineri în zonă cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla în general slab. Maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 27 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme frumoasă și caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona joi și vineri cerul va fi predominant senin iar soarele va străluci cu putere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme frumoasă și caldă atât joi cât și vineri. Prognozele arată că locuitorii din zonă vor avea parte pe parcursul ambelor zile de cer senin și mult soare. Vântul va sufla în general slab,iar la prânz se vor înregistra maxime termice de cel mult 21 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă este aşteptată joi și vineri în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile va fi soare, iar soarele va străluci cu putere. Norii dacă mai apar vor fi doar răzleți, iar vântul va sufla slab. Maximele termice rămân ridicate pentru perioada în care ne aflam și se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.

Spun prognozele că în Seini următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Potrivit meteorologilor în zona joi și vineri va fi cer senin și mult soare. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Comments