METEO - Cum va fi vremea weekend-ul acesta, in Maramures

METEO - Cum va fi vremea weekend-ul acesta, in Maramures

METEO  Vreme în general frumoasă și caldă este aşteptată sâmbătă în Maramureş. Spun prognozele că în toate regiunile județului vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice, în continuare ridicate pentru acesta perioadă, pot ajunge până la 31 grade în Baia Mare și Seini, vor fi 30 grade în Sighetu Marmaţiei, 28 grade se vor înregistra în Târgu Lăpuş, iar în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 24 grade Celsius.

Prognozele arată că, în Baia Mare, sâmbătă și duminică vremea va fi în general frumoasă și caldă.  Pe parcursul ambelor zile va fi soare, dar vor fi și perioade în care locul acestuia poate fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă caldă, se anunţă în Sighetu Marmației pe parcursul acestor două zile. Meteorologii spun că atât sâmbătă cât și duminică perioadele cu soare, vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla în general slab. Maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 29 grade Celsius.

Sâmbătă și duminică se anunță vreme frumoasă și caldă în Borşa. Meteorologii spun că, în zonă, vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii își vor face simțită prezența . Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 24 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme frumoasă și caldă sâmbătă.  Prognozele arată că în zonă  va fi soare, însă treptat apar norii care vor lua din când în când locul acestuia. Duminică, cerul va fi doar parțial însorit , iar vântul va sufla în general slab. La prânz se vor înregistra maxime termice de cel mult  24 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă este aşteptată sâmbătă și duminică în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile va fi soare, însă din când în când norii pot lua locul acestuia. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Prognozele spun că în Seini următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Potrivit meteorologilor în zonă  sâmbătă perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, în timp ce duminica cerul va fi doar parțial însorit. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

C.A.

Comments