METEO Vremea in Maramures miercuri si

METEO – Vremea in Maramures miercuri si joi

METEO În Maramureş este aşteptată miercuri vreme schimbătoare, dar caldă. Meteorologii spun că în toate zonele judeţului cerul va fi parțial însorit și nu exclud posibilitatea să mai cadă câte o aversă.

METEO Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din intrevalul precedent.

Se vor înregistra la prânz 28 grade în Baia Mare şi Sini, 27 de grade sunt aşteptate în Sighetu Marmației, 26 grade vor arata termometrele în Târgu Lăpuş, în timp ce în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 20-21 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare miercuri cerul va fi doar parțial  însorit și este posibil ca izolat să mai cadă câțiva stropi de ploaie. Miercuri însă norii de mai împrăștie, astfel că perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori . Ploile lipsesc din prognoză, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare va fi miercuri în Sighetu Marmaţiei. Meteorologii spun că norii se mai împrăştie, însă după amiază nu este exclus să mai cadă o aversă. Joi se face vreme în general frumoasă, cu cer parțial însorit și vânt slab. Maximele termice nu vor depăşi 27 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare, dar caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona miercuri va fi soare, însă nu este exclus ca pe parcursul zilei norii să fie ceva mai numeroşi şi să aducă o aversă. Joi cerul se va mai degaja astfel că perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla slab. Maximele termice în scădere ușoară nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme schimbătoare în următoarele două zile. Miercuri cerul va fi parţial însorit, însă nu este exclus ca pe parcursul după amiezii să mai cadă câte o aversă. Joi vor fi perioade cu soare, dar și perioade cu nori. Ploile lipsesc din prognoză, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

Vreme schimbătoare este aşteptată miercuri în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul zilei va fi soare numai că locul acestuia va fi luat destul de repede de norii care mai pot lăsa o aversă. Joi însă vremea va fi în general frumoasă, cu cer parțial însorit și vânt slab. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 25 grade Celsius.

Spun prognozele că în Seini miercuri cerul va fi doar parțial însorit și este posibil ca izolat să mai cadă câțiva stropi de ploaie. Joi însă norii de mai împrăștie, astfel că perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori. Ploile lipsesc din prognoză, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Comments