METEO – Vremea in Maramures pentru 2-3 iulie

METEO – Vremea in Maramures pentru 2-3 iulie

METEO – În general frumoasă şi caldă va fi vremea în întreg Maramureșul pe parcursul zilei de sâmbătă. Spun meteorologii că în toate zonele judeţului vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Cu totul izolat în zonele înalte mai pot cădea câțiva stropi de ploaie, iar vântul va sufla slab. Maximele termice rămân ridicate, astfel că la prânz se vor înregistra 31 grade în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei și Seini, 29 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuș, iar în Cavnic şi Borşa maximele termice vor oscila în jurul valorii de 25 grade Celsius.

În următoarele două zile în Baia Mare vremea va fi caldă, dar schimbătoare. Prognozele spun că sâmbătă vor fi perioade în care va străluci soarele, dar și perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători. Duminică, vremea va fi caldă, dar nu sunt excluse câteva averse. Vântul abia dacă va adia, iar maximele termice vor marca o scădere ușoară și pot ajunge până la 28 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că în zonă sâmbătă și duminică va fi soare, numai că este posibil ca norii să fie ceva mai numeroși și să mai lase câteva averse. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 grade Celsius.

În Borşa este aşteptată vreme caldă, dar schimbătoare în următoarele două zile. Potrivit prognozelor, în zonă sâmbătă și duminică va fi soare însă treptat nu este exclus să se adune norii și să mai lase câte o aversă. Maximele termice vor oscila în jurul valorii de 24 -25 grade Celsius.

Vreme schimbătoare, dar caldă se anunţă în Cavnic pe parcursul următoarelor două zile. Potrivit meteorologilor, sâmbătă cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Duminică se va arăta soarele, însă norii vor lua la un moment dat locul acestuia şi mai pot aduce o aversă însoţită de tunete şi fulgere. Maximele termice pot ajunge până la 24 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş vremea va fi schimbătoare, dar caldă în următoarele două zile. Sâmbătă în zonă cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Duminică însă norii vor fi tot mai numeroși si vor lăsa câteva averse, însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice, mai scăzute decât in zilele precedente, vor ajunge până la cel mult 27 grade Celsius.

În următoarele două zile în Seini vremea va fi caldă, dar schimbătoare. Prognozele arată că sâmbătă vor fi perioade în care va străluci soarele, dar și perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători. Duminica vremea va fi caldă, dar nu sunt excluse câteva averse. Vântul abia dacă va adia, iar maximele termice vor marca o scădere ușoară și pot ajunge până la 28 grade Celsius.

Comments