METEO – Vremea in Maramures pentru 22-23 iunie 2016

METEO – Vremea in Maramures pentru 22-23 iunie 2016

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță miercuri peste tot în Maramureș. Potrivit prognozelor, în toate zonele judeţului va fi soare, însă treptat norii vor tot mai numeroși și vor aduce câteva averse. Fenomenele electrice vor fi și ele prezente, iar vântul va prezenta intensificări mai ales pe durata ploilor. Maximele termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul precedent, astfel că la prânz vor fi 33 grade în Seini, 32 grade vor arăta termometrele în Baia Mare și Sighetu Marmației, vor fi 30 grade în Târgu Lăpuş, în Borşa temperaturile ajung până la 28 de grade, în timp ce în Cavnic nu se vor înregistra mai mult de 27 de grade. 

În următoarele două zile în Baia Mare vremea va fi schimbătoare și caldă. Meteorologii spun că miercuri va fi soare, însă peste zi se vor aduna norii care vor aduce ploi însoțite de tunete și fulgere. Joi cerul va parțial însorit, iar ploile vor lipsi din prognoză. Vântul va sufla slab, iar maximele termice pot ajunge la finalul intervalului până la 33 de grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme caldă, dar schimbătoare în următoarele două zile. Prognozele spun că în zonă miercuri se va arăta soarele, însă locul acestuia va fi luat de norii care pot aduce averse de ploaie. Joi va fi soare, însă nu este exclus ca pe parcursul zilei să mai cadă o ploaie zdravănă. Fenomenele electrice vor fi și ele prezente, iar vântul poate prinde putere pe durata ploilor. Maximele termice ajung spre finalul intervalului până la 32 grade Celsius.

În Borşa este aşteptată vreme schimbătoare și caldă. Miercuri și joi în zonă va fi soare, însă în a doua parte a zilelor se vor aduna norii care izolat pot lăsa o aversă puternică. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 26 de grade.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță miercuri și joi în Cavnic. Potrivit meteorologilor, în zonă pe parcursul ambelor zile se va arăta soarele, însă treptat locul acestuia va fi luat de norii care mai pot aduce câte o ploaie.  Vântul va sufla ceva mai tare doar pe durata ploilor, iar maximele termice, în creștere, pot ajunge până la 27 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş vremea va fi caldă, dar schimbătoare în următoarele două zile. Miercuri în zonă va fi soare, doar că treptat norii vor lua locul acestuia si vor aduce averse. Joi cerul va prezenta înnorări variabile, dar ploile vor lipsi din prognoză. Vântul va sufla ceva mai tare pe durata ploilor, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 31 grade Celsius.

În următoarele două zile în Seini vremea va schimbătoare și caldă. Meteorologii spun că miercuri va fi soare, însă peste zi se vor aduna norii care vor aduce ploi însoțite de tunete și fulgere. Joi însă vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și vânt slab. Maximele termice vor marca și în această zonă o creștere, astfel că mercurul din termometre va ajunge până la 34 grade Celsius.

Comments