METEO – Vremea in Maramures pentru 8-9 iulie

METEO – Vremea in Maramures pentru 8-9 iulie

METEO – Vreme în general frumoasă și caldă se anunță vineri în toate zonele Maramureșului. Meteorologii spun că cerul va fi predominant însorit și că doar răzleț mai pot să apară ceva nori. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul precedent. La prânz se vor înregistra 24 grade în Baia Mare şi Seini, vor fi 23 grade în Sighetu Marmaţiei, 22 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş, iar în Cavnic şi Borşa maximele termice vor oscila în jurul valorii de 18 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță pe parcursul următoarelor două zile în Baia Mare. Meteorologii spun că vineri cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Sâmbătă însă se adună norii care pot lăsa câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 23-24 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că în zonă vineri va fi vreme frumoasă, cu cer predominant însorit. Sâmbătă se va arăta soarele, însă treptat se adună norii şi pot apărea câteva averse. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius.

Vineri în Borşa vremea va fi în general frumoasă. Prognozele arată că cerul va fi predominat însorit, iar vântul va sufla slab. Sâmbătă însă locul soarelui va fi luat de norii tot mai numeroși care vor aduce ploi. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă și caldă se anunţă în Cavnic. Meteorologii spun că vineri în zonă cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Sâmbătă însă norii se adună din nou și mai pot lăsa câteva averse, însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creștere vor ajunge la 19 grade Celsius.

Vreme schimbătoare se anunță în Târgu Lăpuş pe parcursul următoarelor două zile. Vineri vremea va fi în general frumoasă și caldă, cu cer predominant însorit și vânt slab. Sâmbătă din nou vin norii, care vor acoperi cerul și mai pot lăsa câteva averse. La prânz mercurul din termometre nu va depăşi 22 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță pe parcursul următoarelor două zile în Seini. Meteorologii spun că vineri cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Sâmbătă însă se adună norii care pot lăsa câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 23-24 grade Celsius.

Comments