METEO – Vremea pentru miercuri si joi in Maramures

METEO – Vremea pentru miercuri si joi in Maramures

METEO Vreme în general frumoasă, dar ceva mai răcoroasă decât în zilele precedente este așteptată miercuri în Maramureş.

METEO Spun prognozele că în toate zonele județului va fi soare, numai că din când în când nori trecători vor lua locul acestuia. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor marca o scădere față de zilele precedente.

Se vor înregistra la mijlocul zilei 26 grade în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Seini, 25 de grade sunt aşteptate în Târgu Lăpuş, în Cavnic maximele termice nu trec de 20 de grade, în timp ce în Borșa mercurul din termometre va urca până la numai 18 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Prognozele arată că atât miercuri cât și joi cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla slab. Maximele termice cresc din nou și se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă se anunţă în Sighetu Marmației pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că miercuri va fi soare, doar că din când în când nori trecători vor lua locul acestuia. Joi însă cerul se va degaja, astfel că va fi predominant însorit, iar norii doar răzleți. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 27 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare, dar caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona miercuri vor fi perioade cu soare, dar și perioade cu nori, în timp ce joi nu este exclus ca mai cu seamă după amiază norii să fie ceva mai numeroși și să lase o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme în general frumoasă și caldă în următoarele două zile. Prognozele arată că miercuri în zonă cerul va fi parţial însorit, în timp ce vineri cerul se va degaja și va fi predominant însorit. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă şi caldă este aşteptată pe parcursul următoarelor două zile în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul zilelor de miercuri și joi va fi soare şi că din când în când locul acestuia poate fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Prognozele arată că atât miercuri cât și joi cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla slab. Maximele termice în creștere ușoară se vor situa în jurul valorii de 27 grade Celsius.

Comments