Mihai Danes, candidat pentru primaria Sectorului 6: Un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice

Mihai Danes, candidat pentru primaria

Mihai Danes, candidat pentru primaria Sectorului 6: Un independent are puterea de a se lupta de la e...

,,In aceasta campanie ati vazut ca un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice. (...) Cand am fondat USR, impreuna cu Nicusor Dan, am spus ca vrem ,,o altfel de politica", fara nepotisme, fara privilegii, cu respectarea stricta a principiilor care au stat la baza formarea USR. (...) Consider ca pot schimba administratia Sectorului 6. Fara compromisuri, fara USL sau alte aliante nefiresti, fara nicio deviere de la principiile noastre. Va astept pe 27 septembrie la vot. Adevaratii USR-isti nu se abat de la principii! Adevaratii USR-isti voteaza Danes!", a scris acesta pe contul sau de Facebook.

Dupa ce a demisionat din USR, fostul consilier Mihai Danes a anuntat ca va candida din nou pentru Sectorul 6. El a pierdut la mica distanta fotoliul de primar al sectorului in 2016, cand a candidat din partea USR, impotriva actualului primar PSD Gabriel Mutu.

Comments