MINCINOS CU REPETITIE – Dupa ce in aprilie pesedistul Zetea a mintit ca in iunie dealul din Sarbi va fi stabilizat, acum spune ca va termina in august

MINCINOS CU REPETITIE Dupa ce in aprilie

MINCINOS CU REPETITIE – Dupa ce in aprilie pesedistul Zetea a mintit ca in iunie dealul din Sarbi va...

TOXIC PENTRU MARAMURES. In 1 aprilie 2020, pesedistul dovedit mincinos de nenumarate ori, Zetea Gabriel Valer, vremelnic presedinte al administratiei judetene din Maramures, spunea public, in 1 aprilie 2020, ca in 30 iunie 2020 se finalizeaza lucrarile de stabilizare a dealurilor din Sarbi, unde a fost edificat Centrul de Management al Deseurilor din judet (vezi dovada in foto).

&

A promis, dar n-a facut NIMIC

&

Neputincios dovedit de situatia prezenta a proiectului, plangacios si mereu acuzand greaua mostenire, pesedistul Zetea si-a luat o marja de 2 luni, a tocat inca 1 milion de euro din banii judetului, a ingurgitat apoi inca 136,3 milioane de lei (obtinuti de penelistii din judet din pusculita statului doar pentru a finaliza un proiect pe care trebuia sa-l finalizeze in 2016!), dar n-a terminat NIMIC.

&

La doua saptamani de cand s-a scurs termenul in care acest extrem de plapand Muenchausen pesedist a promis ca se termina stabilizarea dealului pe care e amplasat Centrul de Management Integrat al Deseurilor din Maramures, a revenit cu o precizare, ignorand tot ceea ce a promis in 1 aprilie: "Datorita problemelor de stabilitate a terenului, in prezent se executa saltele de balast, urmand ca, in scurt timp, sa se execute ancorele de mare adancime. Termenul de finalizare a lucrarilor, conform prevederilor contractuale, este de 30 iunie si NE VOM INCADRA in aceasta data." – citat ad litteram (cu greseala de analfabet functional de rigoare), Zetea, 1 aprilie 2020.

&

Revenirea cu un nou termen, fara sa explice de ce nu s-a incadrat in promisiunea initiala este tipica unui veritabil mitoman care mizeaza pe faptul ca nimeni nu-i mai tine minte minciuna.

&

Asa ca, in 11 iulie 2020, pesedistul Zetea, la doua saptamani dupa ce "s-a incadrat" in termenul de finalizare a lucrarii (sigur, nu s-a incadrat in nimic, acolo nu s-a lucrat NIMIC, el fiind doar un pesedist mincinos platit din bani publici), a spus public, intr-un comunicat oficial: "La inceputul lunii august au promis (n.red., constructorul) finalizarea constructiei saltelelor pentru stabilizare si pana la finalul lunii august terminarea inclusiv a ancorelor care se monteaza la mare adancime. Ne asumam finalizarea lucrarii de stabilizare si ne vom incadra in termene."

&

Cum spuneam, n-au facut NIMIC in aceasta perioada (n-au executat saltele de balast pe care Zetea mintea in aprilie ca le executau in acel moment – pentru ca altfel n-ar fi spus acum ca le termina pana la inceputul lui august -, n-au montat ancorele pe care Zetea mintea ca le monteaza pana in 30 iunie – de altfel, solutie despre care specialistii consultati de 2mnews au afirmat ca nu va functiona).

&

Aruncarea vinovatiei pe altii

&

In tot acest mandat, un singur lucru a facut Zetea: a vorbit fara el, repetand acelasi lucru, ca un papagal dat pe "repet", respectiv poezia cu greaua mostenire, spunand ca "la SMID Farcasa reparam greselile administratiilor PNL". Sigur, un mitoman pe care nici macar pesedistii nu-l mai cred, ultima administratie PNL fiind la conducerea judetului in mandatul 2004-2008 (prin Marinel Kovacs), adica inainte de a demara proiectul SMID Farcasa.

&

Pentru respectarea adevarului istoric, de la demararea propriu-zisa a proiectului SMID Maramures, la conducerea judetului s-au aflat PDL (prin Mircea Man, 2008-2012), PC/ALDE (prin Zamfir Flore Ciceu, 2012-2016) si PSD (prin Zetea, 2016-2020). Eventual, liberalii pot fi acuzati de Zetea ca i-au virat in luna mai 2020 suma imensa de 136,3 milioane de lei pentru a nu se mai plange ca o fetita ca nu poate termina SMID-ul pentru ca nu are bani. I-au dat banii, dar nici asa nu e capabil sa finalizeze proiectul.

&

&

Zetea, pesedistul care sufoca prin toxicul sau control administratia judetului Maramures, a fost capabil doar sa minta periodic, cadentat, mereu: ca termina SMID-ul in data X, iar cand data X trecea, sa iasa din nou, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, si sa spuna ca termina SMID-ul in data Y.

&

Numai ca vine Ziua Z, a alegerilor, iar atunci PSD Maramures va plati toate aceste minciuni care se repercuteaza direct asupra buzunarului maramuresenilor ale celui pe care-l mentin in fruntea lor…

&

Catalin VISCHI

Comments