Ministru din Cabinetul Ciuca, INJURAT de un secretar de stat. De la ce a pornit SCANDALUL si ce MASURI s-au luat

Ministru din Cabinetul Ciuca, INJURAT de un

Ministru din Cabinetul Ciuca, INJURAT de un secretar de stat. De la ce a pornit SCANDALUL si ce MASU...

Scandalul a izbucnit dupa ce ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a decis sa redistribuie sarcinile secretarilor de stat.

"Am facut o regandire a atributiilor la nivel de de secretar de stat si la momentul la care a fost aceasta reasezare si a luat cunostinta, comportamentul lui a devenit unul nefiresc pentru functia de demnitate publica", a afirmat MARCEL BOLOS, ministrul Investitiilor Europene, intr-o interventie telefonica.

"Mi-a fost adus la cunostinta de seful de cabinet acest comportament nefiresc cu jigniri la adresa mea si la adresa organizatiei judetene din care provine si am socotit ca acest tip de comportament este sub cel al unui demnitar public si ca este necesara propunerea de revocare. Cand lucrezi intr-o institutie publica, nu sunt permise (astfel de derapaje - n.r.). Eu raspund de ministerul meu si de performantele pe care trebuie sa le am, mai ales ca gestionam un buget destul de mare pentru Romania", a mai spus ministrul.

Intr-o postare pe Facebook, Cristian Roman se apara acuzand ca este tinta unor calomnii, pe motiv ca ar fi devenit foarte puternic.

Decizia lui Marcel Bolos de a-l demite pe Cristian Roman a fost transmisa filialei PNL Sibiu, care a sustinut decizia ministrului.

Comments