Mirel Dragan si Ionut Jaguarul de la Exatlon, la un pas de bataie. "Ce comentezi tu?"

Mirel Dragan si Ionut Jaguarul de la

Mirel Dragan si Ionut Jaguarul de la Exatlon, la un pas de bataie. "Ce comentezi tu?"

Tensiuni intre concurenti, in editia Exatlon de joi seara, 8 noiembrie. Mirel Dragan si Ionut Jaguarul au fost la un pas sa se ia la bataie in urma unei discutii aprinse. Totul a pornit, dupa ce antrenorul l-a atentionat pe Faimos ca era cu piciorul in afara liniei.

Mirel a pus nereusita lui pe seama lui Ionut, spunand ca nu s-a putut concentra din cauza lui. Giani Kirita a intervenit luandu-i apararea jucatorului din echipa lui, in timp ce Iulian s-a bagat intre antreonorul lui si Faimosul pus pe scandal. ,,Ce comentezi tu? Lasa-ma in... Ca iti trag una de iti sparg gura...", a tipat Mirel.

,,Ba, de ce ai reactiile astea?", l-a intrebat Jaguarul mirat. ,,Vezi ca o fortezi tare! Ai gresit-o urat tare", a continuat el, potrivit Kanal D.

Citeste si

A decis sa-si spele rufele in familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a inceput cu 10 rochii distruse la spalatorie

&

&

Post-ul Mirel Dragan si Ionut Jaguarul de la Exatlon, la un pas de bataie. "Ce comentezi tu?" apare prima data in Libertatea.ro.

Comments