Mirela Retegan l-a ,,angajat" pe Cornel Sorian (ex. Stigma), tatal fetei sale, sa compuna muzica pentru Gasca Zurli. Din fosti iubiti au devenit parteneri de af

Mirela Retegan l-a ,,angajat" pe Cornel

Mirela Retegan l-a ,,angajat" pe Cornel Sorian (ex. Stigma), tatal fetei sale, sa compuna muzica pen...


S-au iubit, s-au despartit, dar apoi au deveni parteneri de afaceri. Mirela Retegan si tatal fetitei sale, fostul solist al trupei Stigma, au o relatie cat se poate de civilizata, ambii fiind legati de proiectul de animatie Gasca Zurli.Inainte de a deveni cunoscuta ca fondatoarea trupei Zurli, Mirela Retegan a fost corespondent PRO TV si om de radio, dar si impresarul trupei Stigma. Asa l-a cunoscut pe Cornel Sorian, care i-a devenit iubit, cei doi fiind parintii unei adolescente superbe acum in varsta de 19 ani. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu de foarte mult timp, cei doi colaboreaza extrem de bine din punct de vedere profesional si se viziteaza ori de cate ori au ocazia.


,,Am fost managerul trupei Stigma, atunci l-am cunoscut pe tatal copilului meu. Chiar daca suntem despartiti de 15 ani si el traieste la Londra, el este care face toata muzica pentru Gasca Zurli", a povestit Mirela Retegan.Mirela Retegan si-a dorit de cand se stie sa fie pe scena, insa norocul i-a suras abia dupa ce trupa ei de animatie pentru copii a cunoscut succesul, iar piesele compuse de tatal fiicei sale au devenit hituri in randul celor mici. ,,In 94-95 cerseam pufuleti si pufarine ca sa avem ce sa le dam cadou copiiilor. Nu m-am gandit niciodata ca din asta as putea sa castig bani si sa-mi platesc facturile. A fost un hobby. Am pornit pe drumul asta pentru ca atunci cand eram mica eu imi doream sa ma fac educatoare. Nu mi-a iesit, nu am intrat la Pedagogic.Dupa ce am mai crescut un pic si mi-am dorit sa ma fac actrita, dar nu aveam talent sau vreo frumusete. Am incercat o data, nu am fost admisa, asa ca am gasit o alta cale sa ajung pe scena. Acum am ajuns sa fac o ,,combinatie" de pedagogie cu actorie si am inventat o meserie care nici nu credeam ca exista cand eu am terminat liceul", a mai povestit una dintre cele mai cunoscute antreprenoare din Romania pe canalul de YouTube a lui Marius Manole, la emisiunea ,,Welcom as in aor hom".


Comments