Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: Il felicit pe premierul Ludovic Orban ca a spus ca Romania poate fi tigrul Europei de Est

Miron Mitrea, la Realitatea PLUS Il felicit

Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: Il felicit pe premierul Ludovic Orban ca a spus ca Romania poate f...

,,Desi foarte multa lume a ras de ideea lui Ludovic Orban ca Romania poate fi tigrul Europei de Est, eu sper sa nu fi fost o gluma, sper sa fie un lucru pe care el il va urmari si va face tot ce e nevoie ca prim-ministru ca Romania sa fie un factor de dezvoltare economica in zona, pentru ca poate fi! (...) Il dau premiant pe el. (...) Eu il felicit pe premierul Orban ca spune asta", a mentionat Miron Mitrea, duminica, la ,,Culisele puterii".

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca, dupa alegerile parlamentare, vor urma patru ani de ,,pace politica" si oportunitati pe care Romania nu le-a mai avut in istorie, aceasta fiind o sansa pentru romani sa devina ,,un fel de tigri ai Europei Centrale si de Est".

Despre surprinderea liderului PSD la restaurant fara sa respecte regulile sanitare, Miron Mitrea a spus ca ,,Marcel Ciolacu a avut o reactie proasta dupa poza cu politia sau... El a inceput sa dea vina pe... Ludovic Orban a avut o reactie mult mai buna. Marcele, ai gresit!".

Comments