MOMENT IMPORTANT Catalin Chereches, la

MOMENT IMPORTANT – Catalin Chereches, la Curtea de Apel

MOMENT IMPORTANT Primarul reales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se va afla astăzi în fața magistraților de la Curtea de Apel Cluj. Două dosare se află pe rolul curții astăzi. Este vorba de verificarea măsurii arestului preventiv, unde se judecă contestația formulată la Curtea de Apel Cluj de către avocații lui Cherecheș, proces care este programat pentru orele dimineții. Dacă va avea câștig de cauză în acest dosar, Cătălin Cherecheș își poate recâștigă încă de astăzi libertatea.

MOMENT IMPORTANT Al doilea proces vizează cererea de strămutare a dosarului, formulată de avocații primarului băimărean, solicitare care a fost depusă la Tribunalul Maramureș. În acest dosar avocații acuză că instanțele de judecată au ținut partea procurorilor DNA, prin menținerea arestului preventiv și solicită strămutarea la un alt tribunal de pe raza Curții de Apel Cluj.

Cătălin Cherecheș se află în arest preventiv din data de 26 aprilie, fiind reținut cu puțin timp înainte de alegerile locale din 5 iunie 2016, scrutin la care a fost reales cu peste 70% din voturile liber exprimate de alegătorii prezenți la urne, primind un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare.

Știre în curs de actualizare.

Comments